Skip to main content
NYHETER

Välkommen till årsmötet!

Välkommen till klubbens årsmöte och sommarträff 16 -18 juni 2023!

Det är återigen dags för årsmöte på Djulö Camping i utkanterna av Katrineholm. Här har vi hållit till sedan år 2005 så vi hoppas att det är många hittar hit igen. Förra året präglades av vårt 40-års jubileum och detta år kommer inte minst att handla om den internationella träffen den 10 – 13 augusti  i Degeberga, Skåne. 150 deltagare från England, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Schweiz, Frankrike, Holland, Belgien, Norge, Danmark, Österrike och så förstås Sverige är hittills anmälda. Det finns fortfarande några stugor lediga eller platser på vandrarhemmet att boka. Får du inte plats här får du naturligtvis plats med tält eller husbil. Passa på och anmäl dig nu och du får vara med om en oförglömlig upplevelse som nästan bara handlar om Norton men en hel del om skånsk natur också under våra två rallydagar. 

OBS! Du bokar endast genom den engelska klubbens hemsida. Du kommer direkt till informationen och bokningen till det internationella rallyt på denna länk:

https://www.nortonownersclub.org/events/noc-international-rally-sweden

Årsmötesförhandlingarna startar på lördagen den 17 juni klockan 15:00, följt av fika. Mot kvällen är det dags för grillning som vanligt.

Alla handlingar som hör till mötet som dagordning, årsredovisning samt eventuella propositioner (förslag från styrelsen) och motioner (förslag från medlemmarna) som inkommit för att diskuteras på årsmötet, kommer att finnas tillgängliga i pappersform på årsmötet. Vill du redan nu läsa dessa handlingar så kan du hitta dem på Hemsidan nortonsweden.se och under rubriken Om klubben.

Årsmötet/ träffen är kostnadsfritt för medlemmar, övriga betalar 250 kronor om man äter och övernattar. För dig med husvagn eller husbil betalar klubben vagnplatsen.
Sängplats i stuga är kostnadsfri för medlemmar! Stugorna är tillgängliga från och med fredag eftermiddag. Du som inte har tid eller möjlighet att övernatta är ändå varmt välkommen även om du bara kommer till årsmötet.

Plats: Djulö camping. Kör riksväg 55/56 söder om Katrineholm, riktning mot Norrköping. Cirka en kilometer söder om Katrineholm finns en ”campingskylt” med texten ”Djulö”, sväng in där!
Tänk på att visa hänsyn när du kör in bland husvagnar och tält på campingen!
Tag med dig glatt humör och känn dig välkommen oavsett vilket fordon du kommer med.

Hälsningar styrelsen