Skip to main content
NYHETER

Norton-släpp i Degeberga 13 – 15 maj!

Möt våren på två hjul i Skåne och årets första Nortonträff.

Skåne-träffen 13 – 15 maj.

Varmt välkommen till vårens Nortonträff i Degeberga Stugby ca 25 km söder om Kristianstad i östra Skåne.
Logi under helgen samt mat på lördagskvällen är kostnadsfri för medlemmar, andra intresserade betalar en avgift på 200 kronor.
På lördagen arrangerar vi utflykt med start runt klockan tio. Längs vägen äter vi lunch tillsammans (betalas av deltagarna själva). På eftermiddag samkväm, hojsnack och en del aktiviteter, på kvällen gemensam grillning som är kostnadsfri för medlemmar.
Vi ser gärna att du förhandsanmäler dig till Klas Wejle, e-post till klas.wejle@hotmail.se eller via telefon 070-75 33 458.
Rum finns bokade i vandrarhemmet från och med fredag eftermiddag.
Vill du tälta så går det förstås utmärkt.

Övriga träffar/ rallyn i närtid

Valborundan går av stapeln den 26 maj men är med sina 170 deltagare redan fulltecknad. Vill du se och höra klassiska motorcyklar så går det förstås utmärkt att ställa sig vid vägkanten och njuta. Det går också säkert bra att på egen hand utforska omgivningarna under dagen.
Ett tio-tal Norton är anmälda och jag kunde se att bl.a. både Jan Hedkvist, Lars Larsson, Bertil Strandberg, Bo Storwall, Bo Säbb, Jonny Andersson, Kent Pettersson, Tommy Lind, Rolf Lundberg och Ernst Larsson från Nortonklubben kommer att delta. Vi önskar er en underbart trevlig dag och undertecknad tar gärna emot både bilder och reportage från dagen.

Vill ni se både brittiska bilar och motorcyklar så har ni chansen att se allt på ett ställe under Alingsås British Motor Meet 11 juni. Alingsåsparkens Kulturvänner och Alingsås Motorveteraner skickar en inbjudan till Nortonklubben.

Texter Toni Eklund