Skip to main content
NYHETER

Norton-marknaden i Valbo

-Allt blev mycket lyckat. Både medlemmar dök upp vid sidan av andra intresserade. Bland dem en icke-medlem som visade sig ha en Commando i garaget! Han hade sett informationen på klubbens hemsida.

-Några av oss kunde både sälja och köpa Norton-delar. Sammantaget var det lyckat trots trist väder, säger Bertil Strandberg om Norton-marknaden i Valbo (utanför Gävle) den 28 september tidigare i höstas.
 

I somras fick Bertil Strandberg idén att arrangera en Nortonmarknad. Jan Hedkvist från Krylbo gillade idén och ställde upp som bollplank och praktiskt stöd. Trots att möjligheten att sprida information om arrangemanget var mycket begränsad, genomförde de idén.

-Vi såg det som en liten test för att se om det fanns något intresse för en marknad med Nortondelar. Jag vet att behovet finns och att många har prylar liggande i garaget, säger Bertil som många klubbmedlemmar träffat på såväl årsmöte som Äppelboträff, där han dykt upp på sin Dominator 99 (1957) med lite udda rundade packväskor.
 

-Blir det en ny Nortonmarknad i Valbo igen nästa år?
 

-Javisst blir det så! säger Bertil.
 

-Vi funderade ett tag på om vi skulle lägga den på våren, men nej, vi beslöt att fortsätta med en marknad på hösten. Dels för att det är då renoverings-säsongen drar igång, dels för att det är ett trevligt sätt att sluta mc-säsongen. Mer info kommer dels i medlemstidningen, dels på vår hemsida.