Skip to main content
årsmöte 2019NYHETER

Kommande helg, årsmöte!

Kommande helg (14-16 juni) arrangeras klubbens årsmöte på Djulö camping, strax söder om Katrineholm. Visserligen sker årsmötesförhandlingarna först under lördagen, men alla intresserade är välkomna redan under fredagens eftermiddag. Då öppnar vi småstugornas dörrar, ett boendet som är kostnadsfritt för alla medlemmar, se nedan! 

Förhandlingarna startar lördagen den 15:e klockan 15.oo, följt av fika samt middag, grillning och andra aktiviteter under eftermiddagen och kvällen. Plats: Djulö camping, strax söder om Katrineholm.


Kostnadsfritt för medlemmar! För vuxna familjemedlemmar är avgiften hundra kronor. Icke medlemmar betalar 200 kronor om man övernattar/äter. Stugor är beställda (varav en för dig med hund) och tillgängliga från och med fredag eftermiddag. För dig som har husvagn står klubben för kostnaden för vagnens plats. Du som inte har tid att övernatta är ändå varmt välkommen även om du bara kommer till årsmötet och vårt gemensamma fika! Medlem, ingen kostnad!


Vägbeskrivning: Kör riksväg 55/56 söder om Katrineholm. Cirka en kilometer söder om Katrineholm dyker det upp en ”campingskylt”. Texten lyder ”Djulö”, sväng in där!
 

Tänk på att visa hänsyn och att köra varsamt när du kör in bland husvagnar och tält på campingen! Ta med dig glatt humör och känn dig välkommen oavsett vilket fordon du kommer med.