Skip to main content
årsmöte 2021NYHETER

Välkommen till klubbens årsmöte 18-20 juni!

Vi hoppades på ”bra coronaläge” i kallelsen/ inbjudan till årsmötet i vårnumret av medlemstidningen. Det ser onekligen bättre ut nu från och med den 1 juni då nya anpassningar genomförs. För arrangemang utomhus får maximalt 100 deltagare delta utan sittplats. Med sittplats kan upp till 500 deltagare tillåtas. Vi kan nog hålla oss inom dessa ramar. Årsmötet kan hållas i vanlig ordning men vi behöver förstås fortfarande tänka på att Folkhälsomyndighetens  generella rekommendationer fortfarande gäller som ex. att hålla avstånd, inte delta om du känner dig sjuk m.m.

Årsmötesförhandlingarma startar på lördagen klockan 15:00, följt av fika.

Vi räknar med att kunna grilla under eftermiddagen och kvällen.

Plats: Djulö camping, söder om Katrineholm.
http://www.djulocamping.se/

Kostnadsfritt för medlemmar! Övriga betalar en avgift på 200 kronor om man äter/ övernattar. Stugor finns (varav en för dig med hund) och är tillgängliga från och med fredag eftermiddag.

För dig med husbil eller husvagn står klubben för kostnaden för platsen. Du som inte har tid att övernatta är ändå varmt välkommen även om du bara kommer till årsmötet och fikat!

Medlem, ingen kostnad!

Vägbeskrivning: Kör riksväg 55/ 56 söder om Katrineholm, riktning mot Norrköping. Cirka en kilometer söder om Katrineholm uppenbarar sig en”campingskylt” med texten ”Djulö”, sväng in där!

Tänk på att visa hänsyn och att köra varsamt när du kör inom campingområdet!

Tag sedan med ett glatt humör och känn dig välkommen oavsett vilket fordon du kommer med.

Under fliken ”Inför årsmötet 2021” här på hemsidan kan du ladda ned det material som finns för att läsa eller skriva ut.

Hälsningar Styrelsen