Skip to main content
Årsmöte

Välkommen till årsmötet och 40-års jubileet

Maskrosorna står i full blom, rapsfälten lyser gula (i alla fall i Skåne) och syrenerna gör sig påminda genom sin genomträngande ljuvliga doft. Visst är sommaren på väg även om det ännu inte varit någon riktig värme att tala om. Vi är också många som fått igång hojarna om än inte utan besvär. Motorljud från pådrag och avdrag, avgaser som sätter sina avtryck på receptorer långt upp i näsborrarna och omvandlas till elektriska signaler som gör att hjärnan kan ge feedback och man ler igenkännande. Det är dags för årsmöte på Djulö Camping i utkanterna av Katrineholm och här har vi hållit till sedan år 2005 så vi hoppas att det är många hittar hit och vill vara med och fira att klubben fyller 40 år. Se kallelsen nedan.

Tony O Brien körandes och Bo-Inge ”Boda” Andersson som ”burkare” på vackra vägar under Skåne-träffen 2022.                                                                                                                               Foto: Lasse  Camenius.
Klas Wejle trivs på sin snygga Commando vad man kan döma av leendet på läpparna som skymtar bakom visiret under Skåne-träffens rundtur.                                                                                          Foto: Lasse Camenius.

Välkommen till klubbens årsmöte och sommarträff 17-19 juni 2022!

Årsmötesförhandlingarma startar på lördagen klockan 15:00, följt av jubileumsfika och utdelning av jubileums T-shirt.
Alla handlingar som hör till mötet som dagordning, årsredovisning samt eventuella propositioner (förslag från styrelsen) och motioner (förslag från medlemmarna) som inkommit för att diskuteras på årsmötet kommer att finnas tillgängliga i pappersform på årsmötet. Vill du redan nu läsa dessa handlingar så kan du hitta dem på Hemsidan nortonsweden.se och under rubriken Om klubben.

I år firar vi lite extra på årsmötet, nämligen klubbens 40-årsjubileum. Du som deltar på årsmötet får en jubileums T-shirt.
Klockan 19:00 bjuder vi in till en jubileums-middag på Stora Djulö Herrgård.
Gångavstånd från campingen (ca 500m). Se meny nedan.

OBS! För middagen gäller förhands-anmälan och betalning senast den 3 juni till                
Toni Eklund tonieklund@telia.com) eller ring gärna på 070-615 50 01. Kostnaden för hela middagen är bara 300 kronor per person eftersom den subventioneras av klubben. 
Genom att swisha avgiften på ovanstående mobilnummer är du anmäld.

Årsmötet är kostnadsfritt för medlemmar, med undantaget för middagen på lördagskvällen!
Övriga betalar ytterligare en avgift på 200 kronor om man övernattar.          
För dig med husvagn eller husbil, klubben betalar vagnplatsen. är beställda och tillgängliga från och med fredag eftermiddag.
Sängplats är kostnadsfri för medlemmar! Du som inte har tid eller möjlighet att övernatta är ändå varmt välkommen även om du bara kommer till årsmötet, fikat och/eller middagen.

Plats: Djulö camping. Kör riksväg 55/56 söder om Katrineholm, riktning mot Norrköping. Cirka en kilometer söder om Katrineholm finns en ”campingskylt” med texten ”Djulö”, sväng in där!
Tänk på att visa hänsyn när du kör in bland husvagnar och tält på campingen!
Tag med dig glatt humör och känn dig välkommen oavsett vilket fordon du kommer med.

Meny jubileumsmiddag.                                                                                          
Välkomstdrink, Herrgårdens filébuffé med vin/öl till samt avslutningsvis kaffe/ the med hembakad ryttarkaka.

Helstekt Fläskfilé med örter
Svensk Kycklingfilé med timjan & citron
Blomkålsbiffar
Rostade grönsaker
Potatisgratäng med prästost och vitlök
Hemslagen bearnaisesås
Klassisk rödvinssås
Fetaostsallad
Tomat & löksallad
Sommarsallad
Hembakat bröd, knäckebröd & smör

Hälsningar styrelsen