Skip to main content
NYHETER

Norton Day at the National Motorcycle Museum

https://youtu.be/y56647IM1zw
Tack Simon Parry för videon ovan!

I år hölls Norton Day på National Motorcycle Museum i Solihull den 24 juli. Trots varningar om dåligt väder och höga nivåer av Covid-19 i området trotsade omkring 100 engelska medlemmar elementen och belönades med en nästan torr dag. Även om deltagarantalet var ganska lågt var kvaliteten på cyklarna mycket bra och priser delades ut till de bästa i varje klass. På kvällen var klubben värd för en ”galamiddag” i ”Bracebridge Suite”.

New Norton CTO, Vittorio Urciuoli, wife Victoria with NOC Chairman Peter White and Tim Harrison

Hedrade gäster på middagen var Nortons nya tekniska chef Vittorio Urciuoli och hans fru Victoria. Middagsgästerna fick bl.a. delta i ett lotteri med priser från bland andra före detta VD för Norton, John Russell, Les Emery från Norvil Motors och Roger Maynard från RGM. Tyvärr förtäljer notisen inte om vad det var för priser.

Dagen efter hade deltagarna möjlighet att göra ett besök på den närliggande Nortonfabriken. Sammantaget var det ett mycket uppskattat evenemang och gav medlemmarna möjlighet att träffas på en central plats och även möjlighet att välkomna Nortons nya ägare enligt NOC News.

Fritt översatt Toni Eklund