Skip to main content
NYHETER

Lyckad Nortonmarknad i Valbo

Ett drygt tjugotal medlemmar trotsade regnvädret och körde i lördags till Bertil och Anneli Strandberg i Valbo för att kika i de säljlådor med Nortondelar (främst) flera av deltagarna hade med sig. Karl-Axel Wikström kom till och med med minibuss med både delar och en renoverad glänsande ES2.

Medlemmar som förvånat noterade att paren Jönsson och Ahlsterberg från Hörby respektive Bengtsfors, inte enbart trotsade vädret utan även färdsträckor på 75 respektive 45 mil, fick svaret:
-Ja det är ju en lokalmarknad så det är klart vi dyker upp!
Snacka om entusiasm och hög nördfaktor!

Även Åke Sjölund och Lasse Larsson från Örnsköldsvik respektive Brån dök upp trots de 40 och 50 mil de har till Valbo. Hasse Widegren från Västerås kom med många Atlasdelar och visst blev det affärer. Exempelvis sålde Karl-Axel avgasrör till Conny Larsson och Ulf Ohlsson, som hade det lite närmare till fyndlådorna eftersom de båda bor i Gävle. Redaktören byta till sig en zenerdiod till sin Interceptor och betalade med ventilkåpor från Dunstall till en nöjd Hasse Jönsson. För att nämna några av de byten eller affärer som gjordes.

Lyckad dag alltså och alla sände en tacksam hälsning till Bertil och Anneli som upplät tomt och arrangerade en så trevlig dag i höst- och coronarusket. Och ett tack till klubben som via Anneli bjöd på korv och fika. Väl mött nästa år!