Skip to main content
NYHETER

Årets träffar 2024

Årsmötet

Efter önskemål som framkom på senaste årsmötet om att prova att lägga årsmötet på annan geografisk plats har styrelsen beslutat att göra så. Därför lägger vi årets årsmöte ihop med motorträffen Springmeet i Östersund som går av stapeln 17-19 maj 2024. 

Årsmötet hålls lördagen den 18 maj kl.16:00 i lokal på Östersunds camping. Årsmötet börjar med fika som klubben bjuder på.

Stugor är beställda och tillgängliga från och med fredag eftermiddag.
Sängplats är kostnadsfri för medlemmar! Du som inte har tid att övernatta är ändå varmt välkommen även om du bara kommer till årsmötet, fikat och/eller middagen.

Årsmöteshandlingar läggs ut här på Hemsidan i god tid innan årsmötet. 

Föranmälan om deltagande är önskvärt så vi kan garantera sängplats och görs till Klas Wejle på mail: klas.wejle@hotmail.se eller mobil:  070-753 34 58

Östersunds Camping. Adress: Östersunds Camping, Krondikesvägen 95C, 831 60 Östersund.

Mail: ostersundscamping@ostersund.se.    Telefon: 063-14 46 15.

Årsmötet är i Östersund i år.

Årets internationella nortonträff är i Spanien

Är du sugen på ett långväga äventyr så boka in årets internationella nortonträff som går av stapeln   6 – 10 juni i Tossa De Mar på den norra delen av den spanska solkusten. Anmälan görs på den engelska klubbens hemsida. 

Se länken: https://www.nortonownersclub.org/events/noc-international-rally-2024

The resort is some 5km North from the medieval town of Tossa de Mar on the Costa Brava in the Catalonian region of Spain.The French border to the north and Barcelona to the south are both approximately 100km away.

Årets internationella träff är i Spanien.
Tossa De Mar Spanien

Valbo-träffen-marknad. Forsbacka 27 – 29 september.

Bertil Strandberg hälsar återigen välkommen till Valbo-träffen-marknaden som alltid  arrangeras sista helgen i september. Det blir marknad på lördagen med start klockan 11:00 troligtvis i industrihallen ”Glödgen”. Ta med dig Nortondelar eller andra artefakter som har engelskt ursprung som du vill sälja eller kanske byta. Ett utmärkt tillfälle att kunna komma över det du söker efter samtidigt som du kan ”tjöta” med likasinnade och få tips och inspiration inför vinterns projekt. Fika alt. korv med bröd finns att köpa på plats.

På kvällen äter vi middag ihop i värdshuset.                                                                 .
Marknadsplats bokar du genom Bertil Strandberg, 070-36 17 936 eller E-post: ramomek@live.se.

Du som vill övernatta kan boka rum på Forsbacka Wärdshus genom Johan Palmborg, 026-35 170 eller 070-4946247. Info om värdshuset finns på: forsbackawardshus.se Kommer du med bil/ husbil så finns det uppställningsmöjligheter på på plats.

Full kommers även utomhus.
Torsten Vesterlund försöker pruta med knallen Janne Hedqvist under förra årets marknad.

Text: Toni Eklund